Safaritent Glamping Lodge huren?
Bekijk ons aanbod van de mooiste Glamping Accommodaties

Op vakantie met uw hond

De hond wordt steeds een belangrijker factor binnen het gezin en ook tijdens de vakantie vandaar dat wij bij een behoorlijk aantal van onze verhuuraccommodaties de mogelijk bieden om uw hond mee te nemen.

Campings welke honden toelaten 
Op diverse campings in Nederland Luxemburg en Hongarije is uw hond welkom. Soms eerst via vooroverleg of soms ook direct te boeken. Bij het campingoverzicht kunt u zien welke campings het betreffen en deze zijn aangeduid met het symbool.

Spelregels hond mee op vakantie
Als hondenbezitter weet u dat ook tijdens vakantie er regels gelden en deze zijn vastgelegd in de voorwaarden van de camping. U hond dient aangelijnd te zijn en mag geen overlast veroorzaken voor de overige recreanten. Het is logisch dat eventuele uitwerpselen worden opgeruimd, de camping is geen uitlaatplaats. In het buitenland bent u verplicht een verklaring te overleggen dat uw hond is ingeent tegen de bekende aandoeningen, nadere informatie via uw dierenarts de camping of overheidinstanties kan u eventueel naar dit bewijs vragen.

Hond in de safaritenten
Het zeer zeker niet de bedoeling dat uw hond op de aanwezige bedden stoelen of ander meubilair vertoeft of de rust op de camping verstoort.Wij gaan er vanuit dat u als hondenbezitter de regels kent en in acht zal nemen waardoor het voor een ieder in de juiste harmonie en fijne vakantie zal zijn.