Safaritent Glamping Lodge huren?
Bekijk ons aanbod van de mooiste Glamping Accommodaties

Safaritent huren Portugal

Safaritent huren in Portugal?

Op een mooie camping midden in de natuur bieden wij onze luxe safaritenten aan.

De camping is 10 hectare groot en ligt in een mooie, groene vallei. De volwassen bomen geven voldoende schaduw op de tentplaatsen. De moderne en nette sanitairgebouwen zijn ruim van opzet en liggen op een steenworp van de tentplaatsen. 

Er is gratis Wi Fi op de hele camping.

De Portugese campingbeheerders spreken Nederlands en Engels.

In het café en op het terras van de camping kunt u genieten van een drankje of een ijsje. Er komt elke ochtend een bakker. Wekelijks wordt een barbecue voor de campingasten verzorgd. Ook wordt elke week een Portugese avond verzorgd, waar u kunt genieten van regionale Portugese gerechten. Een keer per week komt een kippenboer langs, bij wie kant-en-klare geroosterde piri-piri kip besteld kan worden.

Er zijn een groot zwembad (zout water) met kleuterbad, een tennisbaan, een tafeltennistafel, een kinderspeeltuin en een jeu-de-boule baan. 

Rondom de camping zijn diverse wandel- en autoroutes uitgezet. Er worden ook excursies georganiseerd,onder meer naar de port-huizen langs de rivier de Douro.

De camping is per auto te bereiken over goede wegen, grotendeels autosnelwegen. De afstand Utrecht-Casfreires is ca. 2.000 km. Wilt u er snel zijn dan, kunt u vanaf Eindhoven of Amsterdam of Weeze (Duitsland) vliegen naar Porto (160 km vanaf de camping) of naar Lissabon (350 km). Op het vliegveld zijn diverse mogelijkheden om een auto te huren. 

Belangstelling gekregen? 

Safaritent huren Portugal..


Casfreires-Ferreira de Aves, Satao (Beira Alta)

25m2 Woonruimte

2 Slaapkamers

1 Badkamers

4 Aantal personen

per nacht vanaf € 57,-
Meer informatie