Safaritent Glamping Lodge huren?
Bekijk ons aanbod van de mooiste Glamping Accommodaties

Luxe safaritent XL Duitsland Voigtsmuhle privé-sanitair

Safaritent huren XL

Friedland, Duitsland, Duitsland

Informatie over dit vakantiehuis:

Woonruimte: 35 m2,  Terrasruimte: 15 m2,  Slaapkamers: 2,  Badkamers: 1,  Aantal personen: 6

Aanwezig: Huisdier toegestaan, Magnetron, Parkeerplaats, Terras, Trampoline, Wi-Fi, Campingbedje, Kinderstoel, Keuken, Koffiezetapparaat, Koelkast, loungestoelen, Picknick set, Hang- Legkast, Stapelbedden, BBQ, Vriesvak in koelkast, Linnengoed (betaald)

Type accomodatie , Slaapkamers 2, Badkamers 1, Aantal personen 6

Luxe safaritent XL op landgoed Voigtsmühle. Dit is luxe kamperen in de buurt van Berlijn. Op de mooiste plekken op ons landgoed staan de luxe safaritenten met een prachtig uitzicht, waarvan je heerlijk kunt genieten op de veranda. Of gewoon lekker in het zonnetje luieren in de hangmat, Of genieten van de rust en de omgeving, een duik nemen, of lekker genieten van een goed boek en een glas wijn in de comfortabele loungestoelen met parasol.

Dit jaar zijn alle Safaritenten vernieuwd en nog mooier en luxueuzer geworden.

Heerlijke landelijke omgeving, rust, ruimte en avontuur, heerlijk klimaat. behalve veel natuur is er ook veel cultuur te vinden. Indrukwekkende geschiedenis. Berlijn en Dresden zijn als dagtocht ideaal.

Prijzen vanaf € 249,- per week, excl. bijkomende kosten.

Woonruimte: 35 m2,  Terrasruimte: 15 m2,  Slaapkamers: 2,  Badkamers: 1,  Aantal personen: 6

Aanwezig: Huisdier toegestaan, Magnetron, Parkeerplaats, Terras, Trampoline, Wi-Fi, Campingbedje, Kinderstoel, Keuken, Koffiezetapparaat, Koelkast, loungestoelen, Picknick set, Hang- Legkast, Stapelbedden, BBQ, Vriesvak in koelkast, Linnengoed (betaald)

Ik wil graag terug gebeld worden.

‘s Ochtends samen een heerlijk ontbijt en met de laatste broodkruimels nog om hun mond ravotten de kinderen in het gras, plonzen in de zwemvijver, zijn op avontuur in het bos, bouwen een dam in de beek.

’s Avonds gezellig met elkaar zitten bij het kampvuur en daarna heerlijk slapen in het heerlijke hemelbed. De kinderen hebben een robuust stapelbed. Kamperen met de kinderen in onze safaritenten is gegarandeerd een succes!

Onze safaritenten zijn ingericht voor 6 personen en helemaal geschikt voor een verblijf met kinderen. De inrichting bestaat uit een afgeschermde ruimte met 2 stapelbedden,  een tweede afgeschermde ruimte met een hemelbed voor 2 personen, een keukenblok met koelkast,  4 pits kooktoestel, koffiezetapparaat, magnetron en toaster en natuurlijk alle noodzakelijke keukengerei; binnen en op de veranda staat een eethoek voor 6 personen en op de veranda een loungeset. Bij slecht weer kan deze ook binnen worden neergezet. Wilt u met meer personen komen dan is het mogelijk een (zelf meegebracht en vooraf aan te melden) tentje in de buurt van de safaritent opzetten.

Het privé sanitair staat naast de safaritent als een aparte unit, hierin vind u uw eigen toilet, douche en wastafel. Het privé sanitair heeft een groot aantal voordelen: Iedereen kent het gevoel van op de camping met de toilettas (en toiletrol) over de camping lopen naar het sanitair gebouw, wachten tot je aan de beurt bent. Van dat alles is geen sprake door het privé sanitair, een eigen douche en toilet op de camping, waar je ook gewoon je shampoo kan laten staan en je tandpasta kan laten liggen. Natuurlijk zijn er handdoeken en deze kunnen meerdere keren per week omgewisseld worden voor schone.

De ruime veranda voor de safaritent is heerlijk. Gezellig met z’n allen ontbijten en ‘s avonds genieten van de rust en de gezelligheid van de camping. Of heerlijk voor de safaritent in de hangmat liggen.

Reviews: Safaritent huren XL