Safaritent Glamping Lodge huren?
Bekijk ons aanbod van de mooiste Glamping Accommodaties

Safaritent huren camping het Zonneveld

Safaritent huren camping het Zonneveld

Schipluiden, Nederland

Informatie over dit vakantiehuis:

Woonruimte: 13 m2,  Terrasruimte: 12 m2,  Slaapkamers: 2,  Badkamers: N.V.T,  Aantal personen: 4

Aanwezig: Parkeerplaats, Trampoline, Wi-Fi, Keuken, Koffiezetapparaat, Boxspringbedden, Stapelbedden, Huisdiervrij, Linnengoed (betaald)

Type accomodatie Luxemburg, Slaapkamers 2, Badkamers N.V.T, Aantal personen 4

Een compleet ingerichte safaritent voor vier personen op een minicamping in Midden-Delfland. In onze verhuuraccommodatie zijn huisdieren niet toegestaan.

De tent staat verhoogd op een vlonder en heeft een overdekte veranda, een leefgedeelte en twee slaapcompartimenten. De slaapcompartimenten zijn voorzien van stevige bedden en goede matrassen. In het leefgedeelte staat een keukenblok met eettafel. Het (verrijdbare) keukenblok is voorzien van keukengerei, zoals pannen, borden, bestek en glazen. Gekookt kan worden op de elektrische kookplaat met ruimte voor twee pannen. Er is geen stromend water in de tent en dus ook geen sanitaire voorzieningen. Wel is er een elektriciteitsaansluiting en verlichting in de slaapcabines en het woongedeelte.
Uiteraard kunt u gebruikmaken van het sanitair, de recreatieve mogelijkheden en het wifinetwerk van de camping.

De omgeving is Midden-Delfland. Het veenweidegebied tussen steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en de kassen van het Westland. In Midden-Delfland staat de koe in de wei en woont men verspreid in het gebied in de kleinschalige dorpen. Er zijn veel fietspaden in het gebied zelf en ook veel verbindingen met de omringende steden. Ook de waterwegen worden veel gebruikt voor recreatie. Het strand ligt op circa 17 km van de camping.

Per nacht laagseizoen (april - mei - juni - september) € 65,-
Per nacht hoogseizoen (juli - augustus) € 80,-
Lakenpakket € 10,- per persoon per boeking

 

Woonruimte: 13 m2,  Terrasruimte: 12 m2,  Slaapkamers: 2,  Badkamers: N.V.T,  Aantal personen: 4

Aanwezig: Parkeerplaats, Trampoline, Wi-Fi, Keuken, Koffiezetapparaat, Boxspringbedden, Stapelbedden, Huisdiervrij, Linnengoed (betaald)

Ik wil graag terug gebeld worden.

De camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Alle campings die hier zijn aangesloten liggen op (voormalige) boerenerven. Zo ook camping het Zonneveld: voorheen melkveebedrijf, nu energieboerderij.
De nadruk ligt op kleinschaligheid en rust. Er is een beperkt aantal plekken en een bijbehorend beperkte hoeveelheid voorzieningen.
Voor kinderen is er een trampoline, enkele schommels, een zandbak en een ontdek eilandje. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de vuurplaats.

Reviews: Safaritent huren camping het Zonneveld