Safaritent Glamping Lodge huren?
Bekijk ons aanbod van de mooiste Glamping Accommodaties

Tunneltent Chvalsiny

Tunneltent Chvalsiny

Chvalsiny, Tsjechië

Informatie over dit vakantiehuis:

Woonruimte: 30 m2,  Terrasruimte: 12 m2,  Slaapkamers: 2,  Badkamers: N.V.T,  Aantal personen: 5

Aanwezig: Huisdier toegestaan, Parkeerplaats, Speeltuin, Terras, Wi-Fi, Zwembad, Tuinset, Babymeubilair, Babybadje, Campingbedje, Keuken, Koffiezetapparaat, Koelkast, Picknick set, Stapelbedden, BBQ

Type accomodatie Luxemburg, Slaapkamers 2, Badkamers N.V.T, Aantal personen 5

Op camping Chvalsiny staan onze eigen gemaakte Tunneltenten. De tent staat op een ruime plaats van minimaal 200 m2 op een hoge vlonder. Doordat u van de grond staat heeft u geen last van vocht en ongedierte. De tent beschikt over twee slaapcabines. Eén met een tweepersoonsbed en de andere kamer heeft een één persoonsbed en een stapelbed.

De keuken heeft een koelkast met vriesvak, vierpits gasstel en een groot keukenblad. s'Avonds kunt u genieten op uw terras van de ondergaande zon. Naast houten meubilair met kussens staat in uw 'tuintje' een robuuste picknick tafel.

Camping Chvalsiny ligt op 8 km afstand van het pittoreske UNESCO stadje Cesky Krumlov. De naam van het stadje betekent Tsjechische kromming wat slaat op de rivier de Vltava die als een kromme lus door de stad loopt. Het is een must om deze rivier af te gaan met een raft. Er zijn op de route een 6 tal dammen ingebouwd die u moet bedwingen. Meer dan genoeg kans dat u een nat pak gaat behalen.

Het stadje zelf heeft het op één na grootste kasteel van Tsjechie. Er zijn 4 rondleidingen. Wat u zeker moet doen is een wandeling maken door gangen van het kasteel. Ook de tuin bovenop de berg is een wandeling of pick-nick waard.

Onze tenten zijn beschikbaar vanaf €39,- per nacht. Voor specifieke prijzen kunt u simpel in het reserveringssysteem een berekening maken.

Woonruimte: 30 m2,  Terrasruimte: 12 m2,  Slaapkamers: 2,  Badkamers: N.V.T,  Aantal personen: 5

Aanwezig: Huisdier toegestaan, Parkeerplaats, Speeltuin, Terras, Wi-Fi, Zwembad, Tuinset, Babymeubilair, Babybadje, Campingbedje, Keuken, Koffiezetapparaat, Koelkast, Picknick set, Stapelbedden, BBQ

Ik wil graag terug gebeld worden.

Camping Chvalsiny heeft een net sanitairgebouw. Voor verkoeling op warme dagen is er een groot zwembad. Uniek aan het zwembad is dat het op een natuurlijke manier gezuiverd wordt, er komt geen chloor aan te pas. In het restaurant op de camping kunt u naast uw broodje in de ochtend een warme dis bekomen. Een avond samen met de kinderen een eigen pizza maken of forel roken.

Vissen kan in de vijver op de camping maar ook in het nabij gelegen meer. Beide zitten vol met karper en snoekbaars. Meer dan 20 vangen per dag is geen unicum. Voor de kinderen is er veel vermaak. De animatie is dagelijks en er wordt veel georganiseerd. Te denken valt aan theater, knutselen, tafeltennis toernooi, talentenjacht en broodjes bakken boven het kampvuur. Op de camping is een filmzaal. In deze zaal worden ook playback shows, talentenjachten en andere festiviteiten georganiseerd.

Het gezellige dorpje Chvalsiny ligt op loopafstand en heeft twee restaurants. Tevens zijn hier drie kleine supermarkten. Op de zijwand van de aangrenzende heuvel heeft de jeugd zijn eigen kampvuur plek, ze hebben een mooi uitzicht over de camping en het dorp.

 

Reviews: Tunneltent Chvalsiny